metharteliefs

is ontstaan toen Jacqueline (rechts op de foto) vroeg om eens te brainstormen over een idee om haar werk en achtergrond te combineren met de creatieve activiteiten van Yzette. Heel graag wilden wij een plek creëren waar je lieve dingen kunt vinden, een lichtpuntje om aan iemand te versturen. En waar inspiratie en achtergrondinformatie op het gebied van rouw en verlies de ruimte krijgen. Het resultaat is deze site geworden. Jacqueline is intussen weer een ander mooi pad ingegaan waardoor ze nu niet meer betrokken is bij metharteliefs. Je vindt haar onder www.stoerkracht.nl als rouw en verlies begeleider. 

 

De invulling van metharteliefs is intussen veranderd, met dezelfde passie, nog dichter bij mezelf. Al jaren speel ik met bloemen. Op Instagram plaatste ik vaak foto's van bloemen die overbleven uit een boeket. Want bloemen blijven voor mij mooi, ook als ze al hangen of ingedroogd zijn. Deze bloemen vormen het palet voor mijn bloemenkunst, een 3d schilderij van bloemen van betekenis. 

Yzette

'Life's what you make it.'

Ik ben een creatieve maker, sfeerstylist en geef workshops en vind het fijn als ik iets kan toevoegen, mooier kan maken, betekenis kan geven. 

Mijn andere site: www.soyz.nl